Onze apparaten

Fitnesscentrum Zevenaar is uitgerust met fitnessapparatuur van het merk TechnoGym. De apparatuur bevat verschillende moderne technieken. Zo is onze apparatuur uitgerust met het TechnoGym Wellness System.

Dit betekent dat de apparatuur, door middel van een speciale sleutel (Wellness Key) jouw trainingen bijhoudt. Zo kun je precies zien wat je hebt gedaan en wat jouw vorderingen zijn ten opzichte van eerdere trainingen. In het filmpje op deze pagina kun je zien hoe gemakkelijk dit werkt.

Ook is een aantal van onze cardioapparaten uitgerust met zogenaamde Visioweb schermen. Op deze schermen kun je niet alleen televisie kijken, maar ook internetten, inloggen op je e-mail account, nieuwspagina’s bezoeken of naar je persoonlijke social media surfen.

Naast de basis kracht- en cardioapparatuur heeft Fitnesscentrum Zevenaar een uitgebreide krachtlijn van TechnoGym, de zogenaamde Pure Strength Line. Benieuwd naar deze lijn? Kom vrijblijvend bij ons langs!

Visioweb

Met Visioweb kun je, terwijl je traint, internetten, je e-mail controleren, je status op Facebook en Twitter bijwerken en zelfs multimediale informatie van jouw iPod/ iPhone of andere USB-opslagmedia gebruiken. Ook al ben je bezig met een intensieve training, zoals hardlopen op de loopband, dan nog kun je het nieuws bijhouden, artikelen lezen, tv kijken of informatie over je training bekijken.

Pure Strength Line

De Pure Strength Line van TechnoGym is een lijn waarbij wordt gewerkt met losse schijven. De schijven zijn op verschillende apparaten te plaatsen.

Het doel van de Pure Strength Line is je het gevoel te geven alsof je vrije gewichten gebruikt. Je kunt zo veiliger trainen als met alleen vrije gewichten. Het apparaat beweegt zoals je lichaam ook zou bewegen tijdens een training met vrije gewichten. Zo kun je bij iedere oefening de prestaties optimaliseren.