Corona update 7-5-2020

De realiteit...

Er is geen andere manier om dit te zeggen dan dat we ontzettend teleurgesteld zijn in de beslissing die ons kabinet heeft genomen.
Het idee dat wij jullie niet kunnen verwelkomen in ons centrum voor nog eens 117 dagen valt ontzettend zwaar...
Het goede nieuws is dat het in de buitenlucht beoefenen van sport in groepen weer is toegestaan.
Wij zouden FCZ niet zijn als wij deze uitdaging niet met alle mogelijke middelen aangaan!
》denken in oplossingen in plaats van problemen《

We hebben niet voor niets meer dan 8,5 jaar keihard gewerkt om FCZ een begrip te maken in de regio om nu bij de pakken neer te gaan zitten.
De afgelopen maanden hebben veel gevraagd van onze creativiteit als team. Maar het is nu tijd om die knop nog verder om te zetten en te laten zien wat FCZ kan!
De komende dagen gaan we met het FCZ team en de gemeente brainstormen over de mogelijkheden voor ons als centrum en voor jullie, onze leden. Hopelijk krijgen we groen licht om onze ideeën te realiseren voor de komende 3 tot 4 maanden.
Er zijn vandaag geluiden dat er reeds aanstaande dinsdag meer duidelijk wordt. We hopen natuurlijk dat de eerder door het kabinet genomen beslissing wordt heroverwogen en wij alsnog eerder uit de startblokken kunnen.

Jullie ideeën, tips en zijn altijd al belangrijk voor ons geweest en nu meer dan ooit. Dus laat je horen als je tips en ideeën hebt! 

Let’s do this together, let’s do this the FCZ way

Meer informatie volgt snel!

Team FCZ