Functie: Directeur, Fitnessinstructeur en Spinning instructeur

Mijn naam is Jarno Wanders, als geboren Zevenaarder zal ik voor velen een bekend gezicht zijn. Voor onze nieuwe klanten en de klanten die veel contact hebben met mijn collega's, wil ik mij toch graag nog een keer voorstellen. Na een aantal jaren als fitnessinstructeur gewerkt te hebben was het voor mij snel duidelijk dat het runnen van een fitnesscentrum wel eens net zo interessant kon zijn. Zo begon ik al op 21e jarige leeftijd met mijn 1e fitnesscentrum genaamd Aktiv in der Neustadt in Elten(D). Het centrum groeide en na 2 jaar verhuisden we terug naar Zevenaar. Na een aantal bewogen jaren hebben we het fitnesscentrum nieuw leven ingeblazen op onze vorige locatie aan de James Wattstraat in Zevenaar en ontstond Fitnesscentrum Zevenaar. Hier zijn we na 6 jaar van exeptionele groei verhuisd naar ons huidige hypermoderne pand aan de Mercurion 5. 

Het alledaagse contact met onze leden, het aansturen en zien groeien van mijn enthousiaste team vind ik de mooiste onderdelen van het vak. Daarnaast probeer ik als directeur samen met mijn collega’s het centrum en daarmee de service aan u optimaal draaiende te houden. 

Mijn werk als directeur van dit mooie fitnesscentrum combineer ik al jaren met mijn grootste hobby; voetbal. Na redelijk wat jaren prestatief voetbal, speel ik alweer een aantal jaar in een gezellig recreatie team. De overige uren van de week besteed ik waar ik kan met mijn vrouw Lydia, onze zoon Jesse en onze hond Blue.