Functie: Zumba Instructrice

Hallo allemaal! Mijn naam is Marieke en geef Zumba® fitness les bij Fitnesscentrum Zevenaar. In 2010 ben ik afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem richting Muziektheater. Daarnaast ben ik zangeres, actrice, danseres, maar het liefst doe ik alles tegelijkertijd. Sinds oktober 2010 ben ik officieel Zumba® fitness instructeur. In mijn lessen laat ik met veel plezier zowel volwassenen als kinderen zweten op Latin- en Wereldmuziek.

Zumba® is "excercise in disguise": door de opzwepende wereldmuziek en eenvoudige bewegingen vergeet je al gauw dat je eigenlijk aan het sporten bent. Het is een toegankelijke cardio workout op ritmes zoals merengue, salsa en reggaeton. Voor volwassenen is er de gewone Zumba® fitness, voor kinderen is er Zumba 4 Kids. Come and join the party!

.

Zumba® is "excercise in disguise": door de opzwepende wereldmuziek en eenvoudige bewegingen vergeet je al gauw dat je eigenlijk aan het sporten bent. Het is een cardio workout op ritmes zoals merengue, salsa en reggaeton. Voor volwassenen is er de gewone Zumba® fitness, voor kinderen is er Zumba4 Kids. Come and join the party!"