Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
0316 - 745573

SpinningFreestyle spinning

Deze winterperiode gaan wij onze lessen weer uitbreiden naar zowel ochtend als avond en weekendlessen.

Sinds 6 november 2018 is onze spinningzaal uitgerust met 25 spiksplinternieuwe BODYBIKE SMART+ fietsen. 

Spinning is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek.
Ga het parcours op die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfinepeil zo hoog als je kunt en zweet en verbrandt zoveel mogelijk.

Hoe fit moet je zijn alvorens je kunt deelnemen?

Dat is mooie van spinning: jouw fiets, jouw training! Je kunt zelf de intensiteit van de training bepalen, zodat renners met uiteenlopende conditieniveaus samen kunnen fietsen. Hoe vaker je fietst, des te fitter je wordt.

De lessen worden gegeven door regionale top instructeurs Cheyenne Holtrop, Theo van der Staak en Jarno Wanders.

 

Onze Freestyle spinning instructeur(s)

Virtual Indoor Cycling

De ultieme beleving! De instructeur op het scherm begeleidt u door de lessen. Terwijl u aan het fietsen bent, waant u zichzelf op de Alpe d’Huez of bent u de ronde van Vlaanderen aan het fietsen. De ideale manier om uw conditie op peil te brengen (of te houden) op een manier die u zelf bepaalt!

Bij Virtual indoor cycling zit je niet vast aan slechts 1 les per dag. Je kunt, binnen onze lestijden gedurende de hele dag, dus zelf bepalen wanneer je je indoor cyclingles volgt.

Ben JIJ er klaar voor? Kom dan geheel vrijblijvend langs voor een proefles en beklim de Alp d'Heuz, Mont Ventoux of fiets de ronde van Vlaanderen en ervaar hoe leuk het is! De lessen beginnen iedere dag op het hele uur.