15-10-2020 Update Corona regels
 
We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Met besmettingscijfers van het virus die steeds verder oplopen en regio’s die rood kleuren, is het altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt en hoe het FCZ gaat raken. 
 
Wij begrijpen dat jullie veel vragen hebben over de nieuwe maatregelen van de overheid. Middels deze nieuwsbrief zullen we proberen er zoveel mogelijk te beantwoorden.
Wat zijn de protocollen binnen het centrum vanaf 15-10-2020.:
 
F I T N E S S
 • Onze fitnessblokken blijven hetzelfde.
 • Kom niet met meer dan 2 mensen samen trainen en hou 1,5 meter afstand tot elkaar.
 
G R O E P S L E S S E N
 • Onze groepslessen binnen blijven nagenoeg hetzelfde. We hielden ons hier al aan de gestelde aantallen en afstanden.
 • Pak voor je les al de materialen die je nodig hebt en blijf verder op je plek. De instructeur in de zaal zal je vertellen wanneer je materialen mag opruimen of schoonmaken om drukte rondom het rek of schoonmaakdoekjes te voorkomen. Heb je materiaal thuis zoals gewichtjes of matjes? Neem die dan vooral mee.
 • Wij proberen de lessen zoveelmogelijk separaat te laten starten en eindigen. Dit lukt echter niet altijd. Geef mensen 1,5 meter ruimte om de zaal te verlaten als je staat te wachten tot je les begint. Praat niet in de zaal na maar doe dit buiten het gebouw zodat de volgende groep de ruimte krijgt.
 • De bokszak techniek training komt te vervallen en zal waar mogelijk vervangen worden voor bokszaktraining. Hou hiervoor het rooster in Sportivity in de gaten. (Dit i.v.m. de 1,5 meter die ook nu weer verplicht is voor contactsporten). 
 • De judolessen voor volwassenen komen ook te vervallen.
 • Onze groepslessen buiten mogen niet meer in een grote groep plaatsvinden, maar met een paar groepen van 4 mensen die voldoende afstand houden. Over de precieze invulling hiervan informeren wij jullie zodra hier meer over duidelijk is. Kom je voor een outdoor training gebruik dan de poort bij de fietsenstalling om het buitenterrein te betreden.
   
H O R E C A
 • Onze horeca is gesloten.
 
K L E E D K A M E R S
 • De kleedkamers mogen niet meer gebruikt worden om jezelf om te kleden. Kleed jezelf dus zoveel mogelijk elders om. De kluisjes mogen nog wel gebruikt worden voor het opbergen van waardevolle spullen. Ons advies is om deze zoveel mogelijk thuis te laten of bij je te houden. Wij plaatsen een kapstok in de zaal voor de jassen en een kast voor de buitenschoenen. Het wisselen van gewone/buiten schoenen naar sportschoenen in wel verplicht.
 
R E S E R V E R E N
 • Te vaak merken wij dat mensen wanneer ze onverhoopt niet kunnen, zich vervolgens niet afmelden. Wij voeren per vandaag dan ook de - three strikes out - regel in! Meld je jezelf 3 keer niet af, dan volgt er een reserveringsblokkade. Een instructeur aan de balie kan de reservering voor je verwijderen.
 • Kom niet eerder dan 5 minuten voor je reservering of les en ga direct na je les of als je tijdsvlak afloopt naar huis en blijf niet hangen.
 
 
N I E U W E   S E R V I C E
 • Tijdens deze gedeeltelijke lockdown gaan we jullie ook weer voorzien van oefeningen en/of trainingen via video’s, voor thuis óf in de gym. We delen leuke recepten en bijvoorbeeld tips voor leuke films en series.  Daarnaast tippen we lokale ondernemers zoals restaurants waar je eten kunt bestellen. Meer hierover volgt snel, hou onze website in de gaten. 
 
Hou je verder aan de reeds eerder gecommuniceerde maatregelen. Dit alles doen we om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten sporten en er geen samenkomsten zijn buiten het sporten om. Dus kleed je thuis vast om, neem je handdoek mee. En vergeet je apparaat of materiaal niet schoon te maken na gebruik.
Achter de schermen werken wij hard om iedereen te kunnen laten sporten en wij hopen wederom op jullie begrip. Samen komen we deze 4 weken door.
We melden ons weer bij jullie zodra we meer weten.
 
Sportieve groet,
 
Jarno & Lydia Wanders
Fitnesscentrum Zevenaar B.V.
 
 

We zullen deze informatie via social media, een mail en op onze website met jullie delen. 

Op onze website vind je alle informatie rondom de fitness, groepslessen en abonnementen tot nu toe. Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen neem dan contact met ons op. 


Hieronder vind je alle corona-updates van de afgelopen maanden. 

Update 25-6-2020

Update 18-6-2020

Update -  16-6-2020

Update - 1-6-2020

Update - 23-5-2020

Update - 11-5-2020

update - 7-5-2020

Update - 4-5-2020

Update - 25-3-2020

Update - 15-3-2020

Update - 13-3-2020

Update - 12-3-2020