Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een abonnement kost bij ons 28,50 euro. Je kunt dan een jaar lang onbeperkt gebruik maken van onze fitnesszaal. Wil je niet aan een jaar vastzitten? Kies dan voor een 34,- euro Flex abonnement die je maandelijks kan opzeggen. Je bepaald bij ons zelf waarvoor je betaald. Zo kun je het abonnement uitbreiden met groepslessen (5 euro per maand) of een Tanita bodyscan (2.50 per maand) en er zijn nog meer mogelijkheden. We informeren je graag hierover aan onze balie. 

Nee, dat hoeft niet. We hebben ook Flex die je met een maand opzegtermijn kunt opzeggen. We informeren je graag hierover aan onze balie. 

We willen graag dat je goed (veilig en effectief) van start gaat, daarom plannen we altijd een intake met een van onze professionals. Hiervoor betaal je eenmalig introductiekosten. Hij/zij zal een trainingsschema op maat samenstellen en je deze stap voor stap uitleggen. 

Je kunt onder begeleiding sporten bij Fitnesscentrum Zevenaar vanaf 7 jaar. Vanaf 15 jaar mag je zelfstandig sporten.

Dat is afhankelijk van het abonnement: we hebben abonnementen die met 1 maand opzegbaar zijn. Let op! Abonnementen kunnen niet binnen de vaste contractperiode worden beëindigd. Heb je vragen? Neem contact of kom langs aan onze balie.

Ja, het abonnement kan tijdelijk stop gezet worden bij ziekte of een blessure. Dit heeft geen invloed op de vaste contractperiode (deze wordt opgeschoven), tenzij er onverhoopt geen vooruitzicht is op herstel. In dat laatste geval hebben we een verklaring van een arts nodig. Onderbreken van het abonnent i.v.m. ziekte of blessure is alleen mogelijk voor minimaal 1 maand en maximaal 6 maanden aaneengesloten. Het is niet mogenlijk je abonnement te pauzeren voor vakantie of soortgelijke redenen.

Opzeggen kan heel simpel door ons te mailen op info@fitnesscentrumzevenaar.nl of via de contact pagina op deze site.